Kapcsolat felvétel

babamama kapcsolat analízis
Konzultációk során az első és utolsó alkalom ingyenes.
Az elköteleződésedet a 2. alkalom után kérem majd. 
Az ülések 60 percesek, veszteség esetén ez több is lehet. 
Találkozásaink online vagy személyesen történnek. 
Várlak szeretettel az első alkalomra! 

Töltsd ki az űrlapot, ha kérdésed van, vagy ha időpontot szeretnél egyeztetni.

Személyes konzultációra Pakson van lehetőség!

Paál Rebeka Csilla
Paál Rebeka Csilla
2023-08-22
Második várandósságom során vettem részt kapcsolatanalízisen, ami úgy érzem rengeteget adott nekem és kisbabámnak is. A (kora)szüléssel kapcsolatos félelmeim feloldódtak, a gyermekemmel való kommunikáció pedig már magzati korában elindult, ennek jótékony hatásait most is érzem. Minden várandósnak szeretettel ajánlom, hogy jelentkezzen Zsanetthez kapcsolatanalízisre, ez az egyik legjobb dolog, amit kismamaként megtehetsz magadért és kisbabádért.
réka demján
réka demján
2023-06-17
A várandósságom alatt Zsanett nagyon sokat segített az anyává válásban, a kisbabám megismerésében és a kapcsolat felépítésében, így az első perctől kezdve nyugodt és figyelmes volt a kislányom. Szívből ajánlok mindenkinek, csodálatos élmény!
Tamara Bihari
Tamara Bihari
2023-05-19
Nagyon örülök, hogy rátaláltam Zsanettre. Aránylag későn kezdtük el a kapcsolatanalízist, de úgy érzem, hogy így is remek eredményt tudtunk elérni. A következő várandosságom során biztosan hamarabb fel fogom keresni :). Hálás vagyok a segítségéért és szívből ajánlom Őt Mindenkinek!
Nikoletta Koronkai
Nikoletta Koronkai
2023-04-10
Lelkileg nagyon hasznos volt a kapcsolatanalízis, sokat hozzáadott a babák fogadásához a várandósságom alatt. Megerősitett a babákkal való kapcsolódásban. Az ikerpárosom kisfiu tagja különös módon burokban jött világra.
Kata Wolf
Kata Wolf
2023-01-09
Fantasztikus élmény, örülök, hogy rátaláltam és kipróbáltam! ❤️ Sajnálom, hogy az első gyermekemnél még nem tudtam erről! Úgy érzem, nekem nagyon sokat segített, a terhesség, a szülés és a gyermekágyas időszak alatt is. ❤️